Skip to main content

Over ons

Wij zijn ontstaan vanuit onze droom dat alle plastic tassen in de toekomst vervangen zullen worden door composteerbare tassen en dat er voor het maken van papieren tassen géén bomen meer omgehakt worden. Daarom leveren wij alleen écht duurzame tassen!

De zorg voor ons milieu, de natuur en de gevoelde verantwoordelijkheid nu, maar ook voor hen die na ons komen, onze kinderen en toekomstige generaties om in een schone en milieuveilige wereld op te groeien wordt gelukkig door steeds meer mensen en organisaties gedeeld.

Natural Bag is een onderneming die haar producten verkoopt aan bedrijven en organisaties die zich in dit streven herkennen. Het afnemen van een Natural Bag® is een eco-logische beslissing op weg naar een schonere leefomgeving, en mondiaal gezien een schonere aarde.

The tree is on it, not in it

Duurzame bijdrage

Om een duurzame bijdrage te leveren aan de transitie van tassen gemaakt op oliebasis (fossiele brandstoffen) naar milieuvriendelijke tassen, biedt Natural Bag hoogwaardige kwaliteitstassen aan. Onze tassen zijn gemaakt van hernieuwbare natuurlijke materialen en zijn bovendien volledig composteerbaar. De door ons aangeboden bioplastics worden onder andere met zetmeel uit maïs van Europese oorsprong geproduceerd en zijn gegarandeerd niet genetisch gemodificeerd (GGM vrij). Al onze bioplastics producten zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432.

This is not a normal paper bag

Onze unieke papieren tassen zijn boomvrij en gemaakt van PaperWise, een speciaal papier waar geen bomen voor zijn omgehakt maar mét dezelfde hoogwaardige kwaliteit als traditioneel papier. Daarbij is de milieu-impact van onze boomvrije papieren tassen 47% lager dan FSC papier van houtvezels en 29% lager dan recycled papier. Het papier is Food safe EC-1935 en composteerbaar EN 13432 gecertificeerd. Landbouw restmaterialen krijgen zo bij Natural Bag een kwalitatief hoogwaardig tweede leven.

Dutch Industry | Creative Industry | Natural Bag

Alle draagtassen duurzaam maken

We zijn vereerd en trots om opgenomen te zijn in Dutch Industry – Inspirational Business Stories From The Netherlands.

https://dutchindustry.org/naturalbag

Tree Free Paper Bags! Solutions are Sexy!

Natural Bag
© Canopyplanet.org
  • Hoogwaardige natuurlijke draagtassen & zakken
  • 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar
  • Milieuvriendelijke en duurzame reclamedrager
  • Kwalitatief superieure bedrukkingen
  • Vakkundig advies en 100% maatwerk